Welkom bij Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers

Een fysiotherapiepraktijk, gelegen in het centrum van Weert met als basis het actief begeleiden en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat en het voorkomen ervan (preventie). Naast de behandelingen binnen de praktijk, behandelen wij ook patiënten in de thuissituatie en geven we hydrotherapie in zwembad “De IJzeren Man” te Weert.

Ons doel is om u zo snel mogelijk te laten herstellen zodat u weer volledig kan deelnemen aan werk, hobby en sport. Wij beschikken over een uitgebreid therapie aanbod en goed opgeleide professionals zodat u altijd de behandeling krijgt die het beste aansluit op uw wensen en doelen. Onze aanpak is gericht op een duurzaam herstel waarbij de kans op herhaling van klachten minimaal is.

U kunt bij ons terecht voor:

Kwaliteit hoog in het vaandel

De praktijk heeft kwaliteit hoog in het vaandel en werkt en denkt innovatief. Alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn binnen de praktijk staan geregistreerd in het wettelijke BIG register en in het Keurmerk Fysiotherapie ( Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten). De praktijk is HKZ en Plus gecertificeerd. Deze keurmerken bieden een basisgarantie voor kwaliteit en de praktijk wordt hierdoor door de meeste zorgverzekeraars erkend als voorkeursleverancier.

  OPENINGSTIJDEN

Maandag 07:30 – 19:00
Dinsdag 08:00 – 19:00
Woensdag 07:30 – 18:00
Donderdag 08:00 – 19:00
Vrijdag 07:30 – 19:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

  +31(0) 495 520 313