Bij Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers staat de patiënt centraal

Wij staan voor kwaliteit, beweging en preventie.

Wij werken aan kwaliteit door bijscholing van onze fysiotherapeuten, zowel in de vorm van Master studies, zoals Geriatrie fysiotherapie als door praktische specialisaties zoals Medical taping en de aanpak bij voetproblemen. Verder werken wij aantoonbaar aan kwaliteit door het behalen van kwaliteitscertificeringen zoals HKZ en HCA, welke door de zorgverzekeraars worden erkend.

Bewegen levert een belangrijke bijdrage aan uw herstel. Bij Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers werkt een dynamische team van specialisten die adviseren, behandelen en begeleiden zodat u zo goed mogelijk en snel weer kunt functioneren op uw eigen specifieke niveau.  Dit kan betekenen dat we samen met u werken aan uw herstel tot het niveau dat u weer uw werk kunt hervatten. Het kan ook betekenen dat u weer zelfstandig boodschappen kunt doen, op een verantwoorde manier kunt sporten of topprestaties kunt leveren.

Door voor een actieve benadering te kiezen, blussen we geen brandjes, maar behandelen we de oorzaak waardoor de kans op herhaling zo klein mogelijk is.
U hebt geen verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig voor een fysiotherapie behandeling, tenzij het gaat om chronische klachten of bij als het nodig is dat we u thuis komen behandelen.

Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers

Welkom bij onze fysiotherapie praktijk, gelegen aan de walburgpassage 24, 6001 LA, Weert.
Elke maandag van 17.15 tot 18.00 uur bij Fysiotherapie Ramaekers bent u welkom op onze gratis inloopspreekuur.

  OPENINGSTIJDEN

Maandag 07:30 – 19:00
Dinsdag 08:00 – 19:00
Woensdag 07:30 – 18:00
Donderdag 08:00 – 19:00
Vrijdag 07:30 – 19:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

  +31(0) 495 520 313